Patryk89_896 Napisano 4 września 2021 Napisano 4 września 2021 Witam Panowie. Od paru dni się męczę z podłączeniem Ampituner Denon avr x2600h a TV Sony KD 65XF7005. Podłączam za pomocom HDMI inakustik hdmi high speed with ethernet. W Denonie podłączam od EARC w TV pod ARC, dekoder UPC pod dedykowane SAT. Dźwięk jest obrazu brak. W ogolę jakby nie widział Denona ponieważ nawet nie można wywołać ustawień ampitunera na TV. Próbowałem różnymi przewodami , na różne ustawienia i nic z tego. W czym problem bo ręce opadają. Odpisz, cytując
*SAURON* Napisano 4 września 2021 Napisano 4 września 2021 Ustawienia/oglądanie telewizji /zewnętrzne wejścia/format syg.hdmi/ masz na ulepszony format?Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując
Patryk89_896 Napisano 5 września 2021 Autor Napisano 5 września 2021 próbowałem na ulepszony i standardowy i bez zmian Odpisz, cytując
LBX Systemy Audio Napisano 6 września 2021 Napisano 6 września 2021 Reset ustawień we wszystkich urządzeniach próbowałeś robić? Od tego bym zaczął na początek. Piotr Odpisz, cytując
Patryk89_896 Napisano 7 września 2021 Autor Napisano 7 września 2021 tak tak próbowałem i nic nie dało , Wejście Monitor 1 EARC brak obrazu , Wejście Monitor 2 jest obraz Odpisz, cytując
LBX Systemy Audio Napisano 8 września 2021 Napisano 8 września 2021 Wepnij się w amplitunerze w inne złącze niż SAT i sprawdź na innym kablu. Odpisz, cytując
dimo1 Napisano 8 września 2021 Napisano 8 września 2021 A nie chcesz podłączyć dekodera bezpośrednio do TV? Dźwięk pójdzie po ARC do amplitunera i powinno działać. Odpisz, cytując
Recommended Posts