kamil032931 Napisano 20 września 2021 Udostępnij Napisano 20 września 2021 (edytowany) Witam mam sluchawki bluetooth na których dzwiek jest idealny w trybie stereo, natomiast mają one wbudowany mikrofon i kiedy go włącze to przełączają sie one z trybu stereo na tryb hands-free AG. Wtedy jakos dzwieku w nich jest duzo gorsza, czy to normalne? Edytowano 20 września 2021 przez kamil032931 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 20 września 2021 Udostępnij Napisano 20 września 2021 Same słuchawki mają całe pasmo bluetooth na muzę, a zestaw zajmuje w tym samym paśmie mikrofon/słuchawki/sterowanie. Ale do końca pewny nie jestem... Choć w telefonie mam podobnie - na słuchawkach sama muza super, a kiedy gadam przez zestaw to już gorzej z jakością... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil032931 Napisano 20 września 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts