Śmietana FIX Napisano 31 października 2021 Udostępnij Napisano 31 października 2021 (edytowany) Witam mam pytanie posiadam nowy zestaw Genesis helium 610bt i mój subwoofer brzęczy ma taki metaliczny dźwięk przy basach tak jak by jakaś blaszka stukała albo coś takiego co to może być ? Edytowano 31 października 2021 przez Śmietana FIX Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweeter2016 Napisano 31 października 2021 Udostępnij Napisano 31 października 2021 Ja zauważyłem chyba coś podobnego, jak miałem problem z kablami. Przykręcenie bananów w zaciskach kolumn wyeliminowało dziwne zachowanie kolumn (aczkolwiek nie mam pewności czy mówimy o tym samym). 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śmietana FIX Napisano 31 października 2021 Autor Udostępnij Napisano 31 października 2021 Myślę że to raczej będzie to bo sprawdziłem czy przewody w środku nigdzie nie latają i czy jest dobrze przykręcone itp jak sprawdzę to dam znać 19 minut temu, Tweeter2016 napisał: Ja zauważyłem chyba coś podobnego, jak miałem problem z kablami. Przykręcenie bananów w zaciskach kolumn wyeliminowało dziwne zachowanie kolumn (aczkolwiek nie mam pewności czy mówimy o tym samym). To na pewno te złącza, próbowałem to rozkręcić ale żeby to zrobić musiał bym wszystkie kable po odczepiać a jestem raczej amatorem w tych sprawach i wolę tego dalej nie ruszać bo jeszcze coś popsuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts