baca12baca Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 Witam serdecznie. Od niedawna jestem posiadaczem tv lg oled, oczywiście chciałbym to spiąć z amplitunetem ale mam mały problem z nietypowym gniazdem optical audio out. Może ktoś wie jaki kabel do tego? Z góry dziękuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutozaur Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 To jest normalne gniazdo ootyczne. Podłączasz do tego gniazda niżej z czerwonym światłem kablem optycznym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baca12baca Napisano 2 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 No niestety zwykły toslink nie wchodzi , nawet kształt jest inny , nie chcę pchać na siłę boje się uszkodzić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 23 minuty temu, baca12baca napisał: No niestety zwykły toslink nie wchodzi , nawet kształt jest inny , nie chcę pchać na siłę boje się uszkodzić A próbowałeś obracać wtyczkę? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutozaur Napisano 2 listopada 2021 Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 40 minut temu, baca12baca napisał: No niestety zwykły toslink nie wchodzi , nawet kształt jest inny , nie chcę pchać na siłę boje się uszkodzić Mam dokładnie to samo wejście w swoim tv i normalnie można włożyć nawet chyba obojętnie w którą stronę obrócona wtyczka co mnie zdziwiło. Nic się nie bój. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baca12baca Napisano 2 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 listopada 2021 Dzięki wielkie za podpowiedzi. Kupiłem inny przewód optyczny i wszedł bez żadnego problemu , okazało się że poprzedni był odrobinę za gruby. Niby jeden standard ,a są minimalne różnice w grubości ścianek wtyku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts