Zacny Napisano 6 listopada 2021 Napisano 6 listopada 2021 Cześć wszystkim! Jakiś czas temu poleciliście mi Takstary Pro 82. Używam ich głównie do gier i słuchania muzyki, muszę przyznać że jestem z nich bardzo zadowolony. Z racji iż uszkodziłem frontowe wejście jack w obudowie, i zbliżają się święta, pomyślałem że sprawię sobie jakiś DAC/lub wzmacniacz do tych słuchawek. Kompletnie się na tym nie znam, dlatego jeszcze raz proszę was o pomoc w wyborze. Myślałem nad zakresem cenowym ok 300zł. Liczę na waszą pomoc! PS Obecnie używam karty dźwiękowej z płyty MAG B550M MORTAR Mam gdzieś jeszcze xonara, jednak nie mogę podpiąć go do komputera, ponieważ GPU blokuje wejście, a riser nie chce współpracować :v Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 7 listopada 2021 Napisano 7 listopada 2021 Myślę że sensownym rozwiązaniem były tu wzmacniacz słuchawkowy taki jak Douk Audio U3 https://pl.aliexpress.com/item/4001138548804.html . Warto go potem wyposażyć w zasilanie o wyższym napięciu niż 5V i można się pobawić z wymianą opampa na lepszy. 1 Odpisz, cytując
Zacny Napisano 7 listopada 2021 Autor Napisano 7 listopada 2021 Dziękuję za odpowiedź! Bardzo podoba mi się ta możliwość wymiany opampa, właśnie zamówiłem wzmacniacz z Niemiec, powinien być jeszcze w tym miesiącu ^^ Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 7 listopada 2021 Napisano 7 listopada 2021 Przy zamówieniu z Chin powinien dotrzeć w ciągu około 2 tygodni z darmową dostawą. Z Niemiec powinno być szybciej, czyli w do kilku dni. Czasem jednak taka wysyłka odbywa się z Chin przez Niemcy. Wtedy trwa również około 2 tygodnie . Odpisz, cytując
Zacny Napisano 7 listopada 2021 Autor Napisano 7 listopada 2021 No to wtedy mogę walczyć o częściowy zwrot, bo w ogłoszeniu mam kuriera DHL z Niemiec :v Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 8 listopada 2021 Napisano 8 listopada 2021 I zapewne dostaniesz przesyłkę DHL-em polskim . Takie przesyłki potrafią dotrzeć nawet w jedną dobę od chwili wysłania z Niemiec. Odpisz, cytując
Recommended Posts