Fafniak Napisano 14 listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 listopada 2021 Czy ktoś może wyjaśnić czy wykupując dzisiaj prenumeratę elektroniczną AUDIO dostaję też aktualny numer? Czy dopiero grudniowy ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dizzyx Napisano 14 listopada 2021 Udostępnij Napisano 14 listopada 2021 8 godzin temu, Fafniak napisał: Czy ktoś może wyjaśnić czy wykupując dzisiaj prenumeratę elektroniczną AUDIO dostaję też aktualny numer? Czy dopiero grudniowy ? Możesz wybrać (na ulubionykiosk), na ten moment nawet od październikowego numeru. Z tego co widzę to na papierowej również Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 listopada 2021 Tylko u mnie wygląda na to że jedyna informacja o tym ż emam wykupioną elektroniczną prenumeratę, jest w dziale zamówienia - info że jest opłacona. Myślałem że jest w "Bibliotece mediów" ale tam też nei ma W dziale prenumerata - pusto w dziale e-wydania - pusto zgłupiałem może jestem debilem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egaudia Napisano 20 listopada 2021 Udostępnij Napisano 20 listopada 2021 i jak rozwiązałeś ten problem? ciekawa jestem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts