Riff_master Napisano 28 listopada 2021 Napisano 28 listopada 2021 Witam wszystkich zakupiłem sobie zestaw stereo Yamaha Rn303d i głośniki elac debut reference. Ogólnie jestem bardzo zadowolony i w tej cenie gra to bardzo dobrze. Mam tylko drobny problem ze współpracą tv z ampli. Może ktoś temat przerabiał a jak się nie da to czy jest jakieś sensowne wyjście? Pozdrawiam Maciek Odpisz, cytując
mkk Napisano 28 listopada 2021 Napisano 28 listopada 2021 Da się. W TV ustawienia dźwięku na PCM stereo Odpisz, cytując
Riff_master Napisano 28 listopada 2021 Autor Napisano 28 listopada 2021 (edytowany) 32 minuty temu, mkk napisał: Da się. W TV ustawienia dźwięku na PCM stereo problem polega na tym że nie mam takiej możliwości w ustawieniach:( Mam format stereo nieskompresowany, wielokanałowy i wielokanałowy obejście przełączanie między nimi nic nie zmienia:( Edytowano 28 listopada 2021 przez Riff_master Odpisz, cytując
chudeusz09 Napisano 28 listopada 2021 Napisano 28 listopada 2021 Powinna być w opcjach możliwość wyboru wyjścia audio (np. głośniki telewizyjne/wyjście BT/optyczne). Poszukaj, bo skoro masz wyjście optyczne w tv, to raczej nie zrobili tego dla dekoracji. Odpisz, cytując
mkk Napisano 28 listopada 2021 Napisano 28 listopada 2021 Gł tv off, atmos off, format stereo nieskompresowany . Musi działać Odpisz, cytując
Recommended Posts