Riff_master Napisano 28 listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 listopada 2021 Witam wszystkich zakupiłem sobie zestaw stereo Yamaha Rn303d i głośniki elac debut reference. Ogólnie jestem bardzo zadowolony i w tej cenie gra to bardzo dobrze. Mam tylko drobny problem ze współpracą tv z ampli. Może ktoś temat przerabiał a jak się nie da to czy jest jakieś sensowne wyjście? Pozdrawiam Maciek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 28 listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 listopada 2021 Da się. W TV ustawienia dźwięku na PCM stereo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riff_master Napisano 28 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2021 (edytowany) 32 minuty temu, mkk napisał: Da się. W TV ustawienia dźwięku na PCM stereo problem polega na tym że nie mam takiej możliwości w ustawieniach:( Mam format stereo nieskompresowany, wielokanałowy i wielokanałowy obejście przełączanie między nimi nic nie zmienia:( Edytowano 28 listopada 2021 przez Riff_master Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 28 listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 listopada 2021 Powinna być w opcjach możliwość wyboru wyjścia audio (np. głośniki telewizyjne/wyjście BT/optyczne). Poszukaj, bo skoro masz wyjście optyczne w tv, to raczej nie zrobili tego dla dekoracji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 28 listopada 2021 Udostępnij Napisano 28 listopada 2021 Gł tv off, atmos off, format stereo nieskompresowany . Musi działać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts