Mansur Brown Napisano 18 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2021 Dzień dobry, Od około dwóch lat jestem przeszczęśliwym posiadaczem Haydnów, jednak od jakiegoś czasu zauważyłem anomalie przy najniższych tonach. Okazuje się, że prawdopodobnie winowacją są pęknięte membrany. Rodzi się pytanie czy jest możliwa wymiana tych membran biorąc pod uwagę, że nie tak dawno kolumny te pojawiły się w wersji jubileuszowej? W internecie nie znalazłem żadnych informacji na ten temat. Czy ktoś ewentualnie może polecić jakiś sprawdzony serwis w Poznaniu? Dziękuję z góry za wszelakie sugestie jak wybrnąć z tej sytuacji! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 18 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2021 Drobnostka. Pękły górne zawieszenia. Trochę to dziwne, bo rzadko się zdarza. Serwis i wymiana zawieszen. Nie pomogę jeśli chodzi o adres. Jeśli znajdziesz serwis poza Poznaniem, to wykręć przetworniki i wyślij je paczką. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baliosia Napisano 21 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2021 Hej. Spróbuj w WILK Audio w Swarzędzu. Wymiana zawieszenia ok.50zł... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mansur Brown Napisano 22 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 22 grudnia 2021 Dzięki za pomoc, skontaktuje się z Wilkiem zatem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts