Szkice Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 Witam szukam dobrego zestawu stereo czy to będą kolumny popdstawkoeke czy podłogowe to już mneijsza o to. Kolumny + wzmacnaicz + odtwarzacz Cd moze jeszcze subwoofer. Koszt mniej więcej 11-12 tysięcy z okablowaniem płatność ratalna. i tu głownie p[ytanie do S4home jako, że mam najbliżej i już rozmawiałem z Wami na temat odłścuhu wnowym roku. Poniżej zamieszczam zdjęcia mojego pokoju, niesteety jest nieustawny i na innym forum odradzali mi podlogowe kolumny ze względu na ich rozmieszczenie. Czerwone linie na zdjęciui sugeruję, gdzie chcaiłbym je rozstawić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkice Napisano 19 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 Chyba kupię głośniczki za 15zł i podłączę je pod toster Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 (edytowany) Jak pierwszy zestaw to co być nie kupił będzie przez jakiś czas dobrze. W takim pokoju ja bym odpuscił sobie kolumny Proponowałbym iść w słuchawki albo ewentualnie jakieś małe monitorki do słuchania przy biurku, będziesz wiedział czego oczekiwać w przyszłości i nie wydasz tyle kasy. Edytowano 19 grudnia 2021 przez Sqter83 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaluch Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 Kolumny podłogowe ustawione wokół łóżka? Ktokolwiek ci to doradził miał poczucie humoru. W takim pokoju sugerowałbym raczej monitory bliskiego pola. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 To prowokacja 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkice Napisano 19 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 1 godzinę temu, Karaluch napisał: Kolumny podłogowe ustawione wokół łóżka? Ktokolwiek ci to doradził miał poczucie humoru. W takim pokoju sugerowałbym raczej monitory bliskiego pola. To mój pomysł, forum odrzuciło to 1 godzinę temu, Sqter83 napisał: Jak pierwszy zestaw to co być nie kupił będzie przez jakiś czas dobrze. W takim pokoju ja bym odpuscił sobie kolumny Proponowałbym iść w słuchawki albo ewentualnie jakieś małe monitorki do słuchania przy biurku, będziesz wiedział czego oczekiwać w przyszłości i nie wydasz tyle kasy. To chyba już w ogóle opuszczę. Na słuchawkach nie lubię długo słuchać muzyki. 11 minut temu, stach_s napisał: To prowokacja Żadna prowakacja, wcześniej miałem zestaw 5.1 też rozmieszczony byle jak. A grało to w porządku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaluch Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 Monitory, monitory bliskiego pola. Genelec albo Neumann. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 23 minuty temu, Szkice napisał: To mój pomysł, forum odrzuciło to To chyba już w ogóle opuszczę. Na słuchawkach nie lubię długo słuchać muzyki. Jak kupisz porządne sluchawki + wzmacniacz do nich to się przyzwyczaisz szybko. Ja też nie lubiłem a teraz często korzystam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkice Napisano 19 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 21 minut temu, Sqter83 napisał: Jak kupisz porządne sluchawki + wzmacniacz do nich to się przyzwyczaisz szybko. Ja też nie lubiłem a teraz często korzystam. To jaki zestaw byłby godny polecenia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 Podaj cenę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkice Napisano 20 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 20 grudnia 2021 5 tysięcy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts