Akitaki Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 Witam serdecznie, Jestem zainteresowany kupnem zestawu kolumn i amplitunera do 2500 zł, Szukałem, znalazłem Kolumny Maestro II 180 (cena ok. 1800 zł za dwie), lub kolumny altus 200 ok. 900 zł za jedną - Czy jest to opłacalny zestaw do złożenia? Opróćz tego potrzebuje amplitunera/wzmacniacza - tu widzę rozstrzał i są takie za 300, 700 zł ale czy są one w tej cenie warte? Niestety nie siedzę za głęboko w temacie, ale chciałbym dobry sprzęt w dobrej cenie (xd), Z góry dziękuję za pomoc i ewentualne porady, podpowiedzi oraz odpowiedzi ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 Jakiej wielkości pomieszczenie? Czy słuchałeś do tej pory czegokolwiek? Na jakiej funkcjonalności zależy Ci w tych urządzeniach. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akitaki Napisano 19 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 (edytowany) Muzyki słucham różnej i wszelakiej - rock,metal,pop,elektryczna, klasyka - niestety nie miałem okazji nigdy posiadać własnego zestawu. Odsłuch w większej części będzie w domu, lecz planuje też na zewnątrz - rozmiar pokoju 6x5 m funkcjonalność - możliwość odsłuchu z telefonu, laptopa. Edytowano 19 grudnia 2021 przez Akitaki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaluch Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 Poczekałbym i dołożył z tysiaka, bo za 3.5k można już myśleć o przyzwoitym, budżetowym zestawie. Jak to do muzyki, to wzmacniacz. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akitaki Napisano 19 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 4 minuty temu, Karaluch napisał: Poczekałbym i dołożył z tysiaka, bo za 3.5k można już myśleć o przyzwoitym, budżetowym zestawie. Jak to do muzyki, to wzmacniacz. Wolałbym pozostać przy 2,5 tyś ;/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaluch Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 Przed chwilą, Akitaki napisał: Wolałbym pozostać przy 2,5 tyś ;/ Domyślam się, ale paradoksalnie to się nie opłaca, bo będzie to zestaw odpustowy, a kasa zostanie wydana. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akitaki Napisano 19 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 7 minut temu, Karaluch napisał: Domyślam się, ale paradoksalnie to się nie opłaca, bo będzie to zestaw odpustowy, a kasa zostanie wydana. A byłaby możliwość znalezienia czegoś w takim razie do 3 a nie do 3,5? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaluch Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 1 minutę temu, Akitaki napisał: A byłaby możliwość znalezienia czegoś w takim razie do 3 a nie do 3,5? ELAC DBR62 + używany wzmacniacz. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akitaki Napisano 19 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 1 minutę temu, Karaluch napisał: ELAC DBR62 + używany wzmacniacz. chodzi o zestaw kolumn za ok.1,9k zł czyli zostało by ok 1k na wzmacniacz - Czy mógłbyś coś polecić? Dzięki za odpowiedź Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karaluch Napisano 19 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 9 minut temu, Akitaki napisał: chodzi o zestaw kolumn za ok.1,9k zł czyli zostało by ok 1k na wzmacniacz - Czy mógłbyś coś polecić? Dzięki za odpowiedź Nie śledzę rynku wtórnego, więc nie bardzo wiem, co się tam dzieje. Inni użytkownicy może zlinkują jakieś ciekawe oferty. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akitaki Napisano 19 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2021 OK, Ja założę nowy temat w sprawie wzmacniacza w takim razie, Dzięki za pomoc, pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts