Rocane Napisano 27 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2021 Cześć ! Czy ktoś miałem problem z połączeniem z Bluetooth z w/w sprzętem. Wcześniej działał świetnie, bez problemu łączył się z urządzeniami. Teraz mam problem z połączeniem się, a w momencie gdy uda się połączyć, połączenie jest niestabilne. Nie rozłącza się, jednak przerywa dźwięk i nie da się słuchać Istnieje możliwość naprawy w/w problemu samemu, czy zostaje tylko serwis z gwarancją ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 27 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2021 Witaj, Problem może dotyczyć samej antenki, którą przykręca się do urządzenia. Może oddaj urządzenie do naszego serwisu, koledzy sprawdzą. Zadzwoń najlepiej jutro: 22 777 99 25/26 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocane Napisano 27 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 27 grudnia 2021 43 minuty temu, Top Hi-Fi & Video Design napisał: Witaj, Problem może dotyczyć samej antenki, którą przykręca się do urządzenia. Może oddaj urządzenie do naszego serwisu, koledzy sprawdzą. Zadzwoń najlepiej jutro: 22 777 99 25/26 Mistrz ! Zapomniałem że przewoziłem go do innego domu i dla bezpieczeństwa odkręciłem antenkę .... Śmiga jak nowy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 10 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2022 haha No widzisz, czasem drobna rzecz i sprawa rozwiązana Uważaj tylko na samą antenkę, jest podatna na uszkodzenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Rzepecki Napisano 26 września Udostępnij Napisano 26 września Dnia 10.01.2022 o 22:33, Top Hi-Fi & Video Design napisał: haha No widzisz, czasem drobna rzecz i sprawa rozwiązana Uważaj tylko na samą antenkę, jest podatna na uszkodzenia. A czy jest możliwość kupienia gdzieś tej antenki? Bo u mnie nie działa ani bluetooth ani wifi... Nie mogę nawet połączyć się przez appke. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 września Udostępnij Napisano 27 września 9 godzin temu, Jarosław Rzepecki napisał: A czy jest możliwość kupienia gdzieś tej antenki? Bo u mnie nie działa ani bluetooth ani wifi... Nie mogę nawet połączyć się przez appke. No to reklamuj. A jesteś pewien że podłączyłeś prawidłowo? BT działa bez sieci. Czy to aby nie jest typowy gwint? https://www.batna24.com/pl/p/teltonika-003r00301-antena-wifi-rmngo Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Rzepecki Napisano 27 września Udostępnij Napisano 27 września Tak gwint tak. Tylko pytanie co w środku. Podłączyłem antenkę od karty sieciowej i też nic. Jakiś dobry serwis? Coś polecacie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts