pasik516 Napisano 3 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2022 Przestał mi działać jeden kanał surround back lewy, wymieniałem kable i sprawdzałem każdy inny kanal działa tylko ten jeden nie, co mogło się stać, czy czeka mnie naprawa? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 3 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2022 A kolumny podmieniałeś? jeśli tak to na 99% naprawa w serwisie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasik516 Napisano 3 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2022 Podmienialem wszystko działają na sto procent ten kanał nie działa ok w takim razie jutro będę szukał serwisu. Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 6 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 Co wyszło ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasik516 Napisano 6 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 stycznia 2022 Kanał surround back lewy nie działa, będę wysyłał na gwarancji żeby naprawili Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts