RickY Napisano 11 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2022 Witam serdecznie Posiadam glosnik bluetooth sieciowy creative d200 ,sluzy tylko do odsłuchu w jadalni jeśli musze się przemieścic z mojego pokoju glownego-odsluchowego,planuje go wymienic na lepszy i juz tlumacze jakiego typu mam na myśli, absolutnie JBL cos w stylu Marshall Acton 2 ,Woburn Klipsch czy Magnat prime one, zależy mi optymalnym odsłuchu zeby basik ladnie schodził i współgrał z górą jako całość ,nie koniecznie te akurat (ale podałem by pomóc ,co autor ma na myśli, w grę wchodzą również inne ale mowa tu o 1 szt. ),sa to glosniki od 1000 do 2000zl ,głównie ma być bluetooth i sieciowy. Dźwięk odtwarzany z telefonu S 21 ,głównie radia internetowe 192 i HQ jak i sety z YT Premium ,zastanawiałem się również nad dragonfly red ale jak to działa, przepraszam za brak wiedzy w tym temacie dlatego pragnę posiłkować się Waszą wiedzą i opinia ,czy jak wpinam w telefon to sygnal z telefonu jest przekazywany poprzez bluetooth do glosnika ,czy należy wpiąć Dac DF red do głośnika, prosze o dobor 1 głośnika bluetooth stereo optymalnego do pomieszczenia ok 15m2 ,cena głośnika 1000- 2000 zl ,głównie słucham muzyki house ,deep minimal(nie chce glosnika typu party box wielkiego na 1m itp) ,dlatego prosba czy glosniki Marshalla wymienione ,które są charakterystyczne typowo do dzwiekow gitary" będą nadawały się do tego typu muzyki,prosze o szczegolowe info i podpowiedzi, pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 22 stycznia 2022 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2022 Witaj Spośród głośników wifi-bluetooth, bardzo ciekawą propozycją jest Yamaha Musiccast 50 https://www.tophifi.pl/multiroom/musiccast/yamaha-musiccast-50.html od strony streamingu, masz po prostu wszystko: -BT, Wifi, Airplay, Radio internetowe, itd. Fajna aplikacja, i ciągłe softy. To wszystko za 1799 zł -Dragonfly natomiast może służyć między innymi jako podpięcie do komputera lub telefonu. W obydwu przypadkach, zauważalnie poprawi Ci skuteczność słuchawek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RickY Napisano 25 stycznia 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 stycznia 2022 Super bardzo dziękuje za info 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts