Jolero Napisano 3 marca 2009 Udostępnij Napisano 3 marca 2009 Witam.Chcę zakupić nowy amplituner kina domowego i kolumny 5.0.Zastanawiam się który ampltuner wybrać, biorę pod uwagę:-Yamaha RXV 463-Harman Kardon AVR 145-Onkyo HT- R518a może któryś Denon bedzie lepszy. Za amplituner chce wydac do 1300. Za kolumny do 1000zl; mysle że kolumny koda 707 by wystarczyły , a może znacie jakieś inne lepsze w tej cenie.Prosze o poradę, Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 3 marca 2009 Udostępnij Napisano 3 marca 2009 Ja na twoim miejscu wybrałbym Onkyo, albo H/K, chociaż moim zdaniem najbardziej funkcjonalny będzie Denon AVR1509. Napisz jakie masz pomieszczenie i czy chodzi glownie o muzyke czy o filmy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jolero Napisano 4 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 marca 2009 (edytowany) Pomieszczenie 20m, 70%muzyka, 30% filmy Edytowano 5 marca 2009 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma potrzeby go cytować... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 4 marca 2009 Udostępnij Napisano 4 marca 2009 To napewno Denon, sam wybrałem Denona co prawda z innej półki cenowej, ale z tego co czasem czytam wynika że ostatnia seria ampli Denona jest cała dobra Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts