mefioo21 Napisano 22 lutego 2022 Udostępnij Napisano 22 lutego 2022 Witam mam problem z radiem PIONEER DMH-A240BT,mianowicie po wyjęciu kluczyka ze stacyjki radio nie pamięta ustawień i stacji FM. Próbowałem już zamieniać kable czerwony z żółtym i nadal nic. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 2 marca 2022 Udostępnij Napisano 2 marca 2022 Cześć @mefioo21, Jeżeli zamieniałeś kable i nic to nie dało to sprawdź w jakiej kondycji masz akumulator. Zerknij też czy masz stałe 12V na którymś kablu po wyjęciu kluczyka ze stacyjki. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidRTX Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 Też mam radio Pioneer (nie pamiętam, jakie dokładnie) i mam ten sam problem. Za każdym razem jak wsiadam do samochodu, to muszę szukać stacji. Normalnie jakby była reklama, to przełączyłbym jednym przyciskiem na inną, a tak to nie chce mi się szukać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 22 września 2022 Udostępnij Napisano 22 września 2022 Wyjmij radio i sprawdź sposób połączenia-o czym już napisał przedmówca, powinno być o tym w instrukcji. To powinno załatwić sprawę 😎 Pozdrawiam PS. No chyba że był to tylko wpis by zaistnieć na Forum... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts