muzyczny_gość Napisano 20 marca 2009 Udostępnij Napisano 20 marca 2009 haaloo halooo no to niech pograja kilkadziesiąt godzin do max 40% głośności niec się wygrzeją im spokojniej to zrobisz tym bardziej się Tobie odwdzięczą...ale te kilkanście godzin do kilkudziesięciu ..lekkiego grania bardzo wskazane! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi Napisano 20 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 marca 2009 ok raz zalaczylem na polowe glosnosci to bylo za glosno ;pteraz graja tak na 10-15 % i jest ok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi Napisano 20 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 marca 2009 ile tak plus minus musze sobie pograc ? ile H Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 marca 2009 Udostępnij Napisano 20 marca 2009 20-40 spokojnie zresztą sam usłysz, że dzwięk stanie się dużo pełniejszy, bardziej satysfakcjonujący Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi Napisano 20 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 marca 2009 zbankrutuje na płytach cd %) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 marca 2009 Udostępnij Napisano 20 marca 2009 wielu z nas (na forum) bankrutowało przez audio ale cóż taka choroba.. a jaka przyjemność!!:)(konczymy OT) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi Napisano 20 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 marca 2009 a właśnie mam pytanienie wiecie skąd dorwac plyty audio cd ktorych nie ma nigdzie w polskich sklepach ani na allegro?chodzi mi o soundtrack Black Lagoon (takie anime)szukam i szukam i najbliżej mam w ameryce -,-znacie jakies sklepy gdzie jest takie cuś i w miare tanio ;p? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 20 marca 2009 Udostępnij Napisano 20 marca 2009 Dzięki za podziękowania, miło mi, że się podoba. Na czym ustawiłeś ostatecznie głośniki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi Napisano 20 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 marca 2009 na długiej szafcechodzi mi dokladnie o cos takiegohttp://cgi.ebay.com/BLACK-LAGOON-ORIGINAL-...bayphotohosting Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 20 marca 2009 Udostępnij Napisano 20 marca 2009 A te Klipsche mają jakieś gumowe nóżki czy coś takiego?Niestety co do płyt, nie pomogę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi Napisano 21 marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 marca 2009 mają naklejane podstawki gumowe Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts