Arek_B Napisano 21 listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 listopada 2022 Hejka, U mnie wyłączał się ten model po kilkunastu minutach. Miałem ustawione w konfiguracji, że po 15 minutach braku aktywności ma być power off. Ale słuchałem radia przez Heos, a on sie wyłączał. I jak zwykle bywa - kabelek out z marantza, poczekałem może z 10 minut, i jak ręką odjął. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas23000 Napisano 24 lutego 2023 Udostępnij Napisano 24 lutego 2023 Dnia 21.11.2022 o 19:01, Arek_B napisał: Hejka, U mnie wyłączał się ten model po kilkunastu minutach. Miałem ustawione w konfiguracji, że po 15 minutach braku aktywności ma być power off. Ale słuchałem radia przez Heos, a on sie wyłączał. I jak zwykle bywa - kabelek out z marantza, poczekałem może z 10 minut, i jak ręką odjął. Witam. Mam ten sam problem. Co znaczy "I jak zwykle bywa - kabelek out z marantza," ? Co mam dokładnie zrobić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zlotnik Napisano 26 marca 2023 Udostępnij Napisano 26 marca 2023 Mam ten sam problem z sr5013 wie może ktoś jaki może być koszt naprawy czy lepiej nowego ampli poszukać ? Aczkolwiek ceny nowych ampli to jakiś obłęd ja za nowego sr5013 dałem 2900zl. Również czasami się wyłącza po 20min czasami po 60min zabezpieczenie termiczne się włącza Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 12 godzin temu, Zlotnik napisał: Mam ten sam problem z sr5013 wie może ktoś jaki może być koszt naprawy czy lepiej nowego ampli poszukać ? Aczkolwiek ceny nowych ampli to jakiś obłęd ja za nowego sr5013 dałem 2900zl. Również czasami się wyłącza po 20min czasami po 60min zabezpieczenie termiczne się włącza Pokaż jak stoi Twój AVR. Próbowałeś odłączyć i jeszcze raz podłączyć kable głośnikowe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zlotnik Napisano 27 marca 2023 Udostępnij Napisano 27 marca 2023 Ampli ma czym oddychać ma bardzo dużo przestrzeni, zauważyłem że jeden banan nie był dociśniety do ampli dzisiaj grał już kilka godzin i jest ok oby tak zostało Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 marca 2023 Udostępnij Napisano 28 marca 2023 11 godzin temu, Zlotnik napisał: Ampli ma czym oddychać ma bardzo dużo przestrzeni, zauważyłem że jeden banan nie był dociśniety do ampli dzisiaj grał już kilka godzin i jest ok oby tak zostało To się często zdarza. Może tez wystawać drucik który dotykał obudowy. Dlatego o tym wspomniałem Trzymam kciuki żeby to było to. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts