Vixus Napisano 5 kwietnia 2022 Napisano 5 kwietnia 2022 Witam, mam provlem mianowicie słuchawki tws 01 nie działa razem. Gdy je podłączę w bt wyskakują mi dwie takie same nazwy słuchawek jak dwa urządzenia. Zależy która nazwę wcisnę ta słuchawka gra, mogę je zmieniać na lewa czy prawa ale żadna nie gra w tym samym czasie.. mimo ze dwie są sparowane ale jako dwa oddzielne urzadniea Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 5 kwietnia 2022 Napisano 5 kwietnia 2022 Poszukaj w instrukcji opcji resetowania tych słuchawek i usuń je z urządzeń z którymi były łączone. Po resecie połącz je tak jak były łączone pierwszy raz. Odpisz, cytując
Vixus Napisano 6 kwietnia 2022 Autor Napisano 6 kwietnia 2022 Problem jest w tym ze nie ma mnie w miejscu zamieszkania gdzie je kupiłem, przez co jie mam dostępu do instrukcji… na internecie nie mogę znaleźć do tego modelu i już próbowałem je parować resetować itp Odpisz, cytując
MobyDick Napisano 6 kwietnia 2022 Napisano 6 kwietnia 2022 Problem w tym że taką operację trzeba przeprowadzić dokładnie wg instrukcji. Trzeba ją zdobyć, albo kupić następne z instrukcją , albo po prostu inne . Odpisz, cytując
Recommended Posts