karoldeicide Napisano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2022 Witam wszystkich grupowiczów. Planuje w najbliższym czasie zakup używanych głośników w cenie ok. £300-350 Na oku mam linn keilidth, kef reference model one (sp3189), tdl transmission 3 line (nie mylić z rtl ). Które z tych polecacie? Są może jeszcze jakieś głośniki warte uwagi w podobnym przedziale cenowym? Głośniki będą służyć głównie do słuchania muzyki typu rock, metal itp. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2022 (pomylę) TDL RTL to dobrej jakośći dźwięk ale nie ten budżet. Innych z listy nie znam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 19 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2022 49 minut temu, karoldeicide napisał: Witam wszystkich grupowiczów. Planuje w najbliższym czasie zakup używanych głośników w cenie ok. £300-350 Na oku mam linn keilidth, kef reference model one (sp3189), tdl transmission 3 line (nie mylić z rtl ). Które z tych polecacie? Są może jeszcze jakieś głośniki warte uwagi w podobnym przedziale cenowym? Głośniki będą służyć głównie do słuchania muzyki typu rock, metal itp. Jesteś człowiekiem? Tekst jak z tłumacza internetowego wrzucony przez bota. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoldeicide Napisano 19 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2022 10 minut temu, 1Ender napisał: Jesteś człowiekiem? Tekst jak z tłumacza internetowego wrzucony przez bota. Hehe tak, jestem człowiekiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoldeicide Napisano 23 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2022 Ostatecznie padło na rtl transmission line 3. Ponoć to droższa i poprawiona wersja rtl zbudowana z prawdziwego drewna. Brzmią fenomenalnie nawet na moim starym Sony lbt v702 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts