Exile Napisano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 Witam, poszukuję słuchawek do komputera w cenie ok. 200-400zł, posiadam kartę dźwiękową aim sc808(nie wymieniałem opampów). Wcześniej używałem słuchawek takich jak Brainwavz HM5 czy Snab Euphony AF-100 i byłem dość zadowolony lecz uległy uszkodzeniu (kable, pałąki). Słuchawki jakie mnie interesują to konstrukcje zamknięte bez mikrofonu nastawione przede wszystkim do odsłuchu muzyki ale także czasem lubię zagrać w gry typu fps(gdzie ważne jest pozycjonowanie) czy oglądnąć jakiś film. Drugie pytanie jakie się nasuwa czy w tej kwocie dostanę lepsze słuchawki od modeli które wymieniłem wyżej czy lepiej będzie po prostu wymienić kable i pałąki w starych słuchawkach. Z góry dziękuję za pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 29 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 29 kwietnia 2022 Cześć, myślę ze lepiej naprawić słuchawki które masz i ewentualnie wymienić opampy, bo w sprzęcie który masz jest duży potencjał jeszcze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exile Napisano 30 kwietnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2022 23 godziny temu, MobyDick napisał: Cześć, myślę ze lepiej naprawić słuchawki które masz i ewentualnie wymienić opampy, bo w sprzęcie który masz jest duży potencjał jeszcze. Ok dzięki to tak zrobie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 30 kwietnia 2022 Udostępnij Napisano 30 kwietnia 2022 Te słuchawki po długim czasie ich używania grają coraz lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts