Artur Łebek Napisano 4 maja 2022 Udostępnij Napisano 4 maja 2022 Witam wszystkich, jestem nowy na forum i mam pytanie. Chciałbym sprzedać zestaw kina domowego NAD T748 + CD (cd nie czyta płytek - nowy czytnik kosztuje około 50pln)+zestaw kolumn MISSION M64i (wymiary: 89x34x20 cm). Nie mam pojęcia za ile mógłbym go wystawić, na portalach takich sprzętów nie widzę, czy ktoś mógłby powiedzieć jaką realnie cenę za ten sprzęt mógłbym wystawić?? Będę wdzięczny za informację - poniżej kilka zdjęć. Pozdr Artur Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 4 maja 2022 Udostępnij Napisano 4 maja 2022 (edytowany) Ja bym wystawił całość za 1200-1300zł, i to bardzo optymistycznie. Więcej warte to wszystko raczej nie jest. NAD fajny to był, ale dawno temu. Jest jeden na OLX za 1100zł https://www.olx.pl/d/oferta/nad-t748-amplituner-CID99-IDP2tdQ.html Edytowano 4 maja 2022 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts