Sylwester Olszewski 455 Napisano 5 lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 lipca 2022 Cześć mam do was pytanie chodzi mianowicie o to aby podłączyć Yamahę RX 659 do ledów która jest podłączona do onkya pod pre out chodzi mi o to jak podłączyć Yamahę do onkya żadne źródło nie działa DVD, phono nic, kable od głośników są podłączone do złączki przez wago a złączka do ledów Mam 13 lat także przepraszam was jeśli niezrozumienie tego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 5 lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 lipca 2022 Nic nie rozumiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBIXXX Napisano 5 lipca 2022 Udostępnij Napisano 5 lipca 2022 Podejrzewam że chodzi o miganie Led w rytm muzyki, kup kolorofon na allegro https://allegro.pl/oferta/kolorofony-disco-light-prezent-dla-dj-10103109967 a ledy są zasilane 12v więc to będzie słabe i bezsensu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts