Bartek Mikorski Napisano 6 lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 lipca 2022 Witam, Chciałbym się dowiedzieć jakiego materiału mogę użyć żeby małym kosztem wytłumić wibracje roznoszące się od głośników i subwoofera po biurku. Silikonowe podstawki typu Podstawki pod głośnik AUDIOENGINE DS2 uważam za zbyt drogie (na biurku mam tani zestaw logitecha). Czy rozwiązaniem byłoby kupno paru kawałków pianki akustycznej, albo innej gąbki - i podłożenie pod głośniki? Pozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 6 lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 lipca 2022 (edytowany) Edytowano 6 lipca 2022 przez Butler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Mikorski Napisano 6 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 lipca 2022 9 minut temu, Butler napisał: O M G Po pracy skoczę do Biedronki, dzięki! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 6 lipca 2022 Udostępnij Napisano 6 lipca 2022 Wiedziałem, że komuś się przyda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts