ogrodzix_222 Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 Witam. Chciałbym poprosić o pomoc w sprawie podłączenia kina domowego do tv. Model kina domowego: Panasonic SA HT-870 Model TV: PHILIPS 42PFH6309/88 Konkretnie chciałbym aby dźwięk z telewizora był uzyskany na kinie domowym. Podłączyłem kabel 3xRCA (cinch) + Jack ale niestety dźwięk który uzyskałem opierał się na samych trzaskach i szumie. Posiadam również kabel 3xRCA+3xRCA, w tym wypadku nie uzyskałem żadnego dźwięku z telewizora. Czy ktoś miałby pomysł jak mógłbym uzyskać dźwięk z telewizora na kinie domowym? Na dole przesyłam zdjęcia kabli, które posiadam oraz tył telewizora i kina domowego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LBX Systemy Audio Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 @ogrodzix_222 podłącz kablem 3,5 jack ( 3 polowym ) i 2rca. Ten kabel, który masz nie zadziała. Możesz też ewentualnie użyć konwertera. Musiałbyś w tym przypadku wyjść kablem optycznym z TV do konwertera a później 2RCA-2RCA do Panasonica. Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 8 lipca 2022 Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 (edytowany) Kabel SCART Edytowano 8 lipca 2022 przez Butler 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogrodzix_222 Napisano 8 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 lipca 2022 Dziękuję wam bardzo za pomoc, udało mi się podłączyć - wszystko działa. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robcior Napisano 24 marca Udostępnij Napisano 24 marca Dnia 8.07.2022 o 18:19, ogrodzix_222 napisał: Dziękuję wam bardzo za pomoc, udało mi się podłączyć - wszystko działa. Witam, mam ten sam problem. Jak udało Ci się to podłączyć? Dasz foto i objasnisz co i jak??:() Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 25 marca Udostępnij Napisano 25 marca zmien kino. Serio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts