KrzysiekBro Napisano 5 grudnia 2025 Napisano 5 grudnia 2025 (edytowany) Kabel Mogami 2549 ma już 70 godzin przebiegu. Trochę słuchałem ja, dużo kanapa w pokoju. Dla dobra nauki, mojej własnej. Podłączony normalnie pod wzmacniacz. Po 20, 30, 50 i 70 godzinach grania w tej samej konfiguracji w moim systemie brzmi tak samo, dla mnie Wydaje mi się, że już po tych kilku (kilkunastu) godzinach możemy stwierdzić czy zmiany w brzmieniu nam pasują czy szukamy dalej. Edytowano 5 grudnia 2025 przez KrzysiekBro 1 Odpisz, cytując
Bambosz Napisano Piątek o 16:55 Napisano Piątek o 16:55 Dnia 27.11.2025 o 13:34, lpomis napisał: W jaki sposób można poznać, że proces wygrzewania się zakończył i przewód nie będzie już zmieniał swojej sygnatury brzmieniowej? Czy możliwe jest, że wygrzewanie zatrzyma się na 200h, a potem „uśpi” na jakiś czas, aby wrócić po powiedzmy 800h i znów wprowadzać słyszalne zmiany? Taki czas ponownego wygrzewania to za każdym razem? Nawet jeśli przewód jest odpięty na kilka minut? Czy po wpięciu go w inny system należy powtórzyć cały proces wygrzewania na nowo? Dlaczego tak jest? Dlaczego akurat taka kolejność? Ile dokładnie potrzebuje zatem kabel USB, a ile głośnikowy? A czy ci, którzy nie należą do tej grupy, biorą choć trochę pod uwagę wszelkiego rodzaju niedoskonałości nadządu słuchu i psikusy, jakie potrafi sprawiać ludzki mózg? A ile czasu trzeba wygrzewać kable prowadzące od elektrowni do naszego mieszkania ? Nigdzie nie mogę znaleźć żadnego testu i wniosków ? Pzdr. Odpisz, cytując
Smurf2025 Napisano Piątek o 17:22 Napisano Piątek o 17:22 Totalna dziecinada, dlaczego administracja forum toleruje takie "zabobony" i "gusła"??? Takk a na marginesie, jak się kable (przewody) elektryczne zaczynają "wygrzewać", to najlepiej wyłączyć prąd i na jakiś czas oddalić się.🤣 Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano Piątek o 17:35 Napisano Piątek o 17:35 Wciaz sa osoby wierzace w bajki, pewnie przez firmy rozpowszechnione. 😊 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano Piątek o 22:22 Napisano Piątek o 22:22 Mam trzy pary Van den hul integration hybrid, polecam, piekny dźwięk Odpisz, cytując
P-na Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu Ja po obcowaniu z wieloma kablami mam zadanie ---- od Van den hul jak najdalej ! Odpisz, cytując
Recommended Posts