Przemyslaw Janczewski Napisano 31 lipca 2022 Napisano 31 lipca 2022 Witam Podczas sprzątania strychu znalazłem stare kolumny National Panasonic SB-11 made in Finland . Moje pytanie czy one są coś warte czy po poprostu się ich pozbyć i nie zawracać sobie nimi głowy . Dziękuję za odpowiedź . Odpisz, cytując
Himling Napisano 2 sierpnia 2022 Napisano 2 sierpnia 2022 Smietnik na elektro odpady ..... Pzdr. Odpisz, cytując
1Ender Napisano 2 sierpnia 2022 Napisano 2 sierpnia 2022 Zdejmij maskownice z przodu i sprawdź w jakim stanie są zawieszenia. Moim zdaniem wręcz przeciwnie. Są warte uruchomienia i sprawdzenia dźwiękowo. Pozdrawiam Dnia 31.07.2022 o 10:00, Przemyslaw Janczewski napisał: Witam Podczas sprzątania strychu znalazłem stare kolumny National Panasonic SB-11 made in Finland . Moje pytanie czy one są coś warte czy po poprostu się ich pozbyć i nie zawracać sobie nimi głowy . Dziękuję za odpowiedź . Odpisz, cytując
Recommended Posts