maciek72 Napisano 18 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2022 Buduj pod Auro 3D Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 18 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2022 9 godzin temu, Heathen napisał: Kupiłeś 2 nakładki które gówno dają, i chcesz się pchać w kolejne które też gówno dadzą. Jeśli nie możesz zamontować na suficie, to odpuść sobie Dodałem tak z ciekawości 2 nakładki na tył i po szybkim teście paru scen w ,, Jupiter,, blu Ray dolby atmos stwierdzam jest dużo lepiej. 10 godzin temu, Piotr Sonido napisał: To Twoj system Moje zdanie znasz Pozdrawiam Piotr Dodałem 2 nakladki na tył jest dużo lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2022 No jak uważasz to jest Twój system Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 19 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2022 czlowiek chcial by miec ale nie moze . musze z tym zyc🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeklbn Napisano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2022 21 godzin temu, Rafalik napisał: Dodałem 2 nakladki na tył jest dużo lepiej. Czyli masz już 4 górne. Jeżeli jest dużo lepiej to opisz jak wrażenia pozycjonowania dźwięku u góry, np przelatujące obiekty np samoloty w filmach akcji? Czy potrafisz zlokalizować taki obiekt w ruchu i kierunek przemieszczania się? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 19 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2022 Muszę potestowac. To nie są górne. To raczej nie jest dobrze jak możesz stwierdzić z którego głośnika wydobywa się dzwiek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeklbn Napisano 19 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2022 6 minut temu, Rafalik napisał: Muszę potestowac. To nie są górne. To raczej nie jest dobrze jak możesz stwierdzić z którego głośnika wydobywa się dzwiek Nie napisałem, z którego głośnika, tylko o lokalizację obiektu atmos w przestrzeni na wysokości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 19 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 sierpnia 2022 Potestuje i dam znać Za dużo się nie spodziewam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 20 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 sierpnia 2022 Tak jestem w stanie stwierdzic że obiekt leci od prawej do lewej nade mną. Że spada coś z góry albo wisi coś nad głową. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2022 No to dobrze. Ale co te 2 dodatkowe tak zmieniły percepcję czy to że jest ich finalnie 4? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafalik Napisano 22 sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2022 Te 2 mam bliżej miejsca gdzie siedzę. Dlatego dają efekt. Te z przodu są dalej i tak nie bardzo coś tam jest ale nie tak jak z tylnych. Zależy też od filmu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wieslaw Zimek Napisano 5 września 2022 Udostępnij Napisano 5 września 2022 Jakie głośniki płaskie polecacie do zamontowania pod sufitem ( nie w suficie). Takie bedą dobre? TAGA HARMONY TOW-180F czy macie coś ciekawszego? tak do 500zł? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 września 2022 Udostępnij Napisano 6 września 2022 Uzywane Heco ambient, Dali on wall czy ELAC On wall Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts