dali pberon 5 Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 są smutne bo za to kasę bym tego nie wziął nigdy i dlatego nie wziąłem😀 jak pisałem zactą cenę bym nie wziął ich nigdy dlateho wybrałem co innego😀są fajne za hmm 9000 tyś göra Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 2 minuty temu, dali pberon 5 napisał: są smutne bo za to kasę bym tego nie wziął nigdy i dlatego nie wziąłem😀 Aaaa teraz rozumiem ...są "smutne" bo kosztują tyle ile kosztują czyli idąc dalej drogą dedkucji można stwierdzić że byłyby "wesołe" gdyby były tańsze 😆🤦♂️ 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dali pberon 5 Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 (edytowany) żeby nikogo nie urazić w tej cenie jest wiele kolumn ktöre grają o niebo lepiej tylko trzeba posłuchać -to tyle ja tego błędu ne popełniłem Edytowano 27 października 2022 przez dali pberon 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 9 minut temu, dali pberon 5 napisał: żeby nikogo nie urazić w tej cenie jest wiele kolumn ktöre grają o niebo lepiej tylko trzeba posłuchać -to tyle ja tego błędu ne popełniłem Hmm ...a ja zawsze myślałem że brzmienie kolumn jest trochę zależne od posiadanej elektroniki która albo wyciągnie z nich to co mają najlepszego do zaoferowania albo też nie 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dali pberon 5 Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 hahahaha to gratuluje skoro myślisz że elktronika wszystko załatwi niestety nie tyle kolumn upodobań co ludzi ,mówie ostatni raz nie są warte tej ceny w ogöle pozdro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 (edytowany) 6 minut temu, Aprox napisał: w tej cenie jest wiele kolumn ktöre grają o niebo lepiej tylko trzeba posłuchać -to tyle ja tego błędu ne popełniłem to dajesz... Co gra LEPIEJ? Chyba że chciałeś napisać INACZEJ. Bo wiesz, jest jeszcze coś takiego jak gust, bo jeden szuka grania detalicznego, drugi "miśkowatego", a jeszcze ktoś inny dziwnych klimatów. Edytowano 27 października 2022 przez Grzesiek202 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dali pberon 5 Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 i nie mòwię że jestem super znawcą czy że mam super sprzęt bo nie mam i marzę o sprzętach ktòrych pewnie nie będę miał nigdy ,moja opinia była tylko o wyborze kolumn w tych pieniądzach pozdrawiam co złego to nie ja😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dali pberon 5 Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 2 minuty temu, Grzesiek202 napisał: to dajesz... Co gra LEPIEJ? Chyba że chciałeś napisać INACZEJ. Bo wiesz, jest jeszcze coś takiego jak gust, bo jeden szuka grania detalicznego, drugi miśkowatego a jeszcze ktoś inny dziwnych klimatów. zgadzam się jeny mi ttlko chodzi kasa jakość NIE ale nie mòwie że są złe są np fajnie detaliczne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 27 października 2022 Udostępnij Napisano 27 października 2022 (edytowany) 4 minuty temu, J4Z napisał: @dali pberon 5 a może byś napisał dlaczego nie podobały Ci się? Na razie te posty nie są tanie. Są nic nie warte. 😉 Bo były "smutne", za drogie i lipnej jakości 😋😁 Edytowano 27 października 2022 przez Aprox Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 października 2022 Udostępnij Napisano 28 października 2022 18 godzin temu, dali pberon 5 napisał: tyś göra 17 godzin temu, dali pberon 5 napisał: ktöre grają Piszesz z niemiec? 17 godzin temu, dali pberon 5 napisał: mówie ostatni raz nie są warte tej ceny w ogöle Teraz się zmieszałem.... Ja akurat nie jestem fanem Focala jakimś specjalnym. Ale smutne a drogie to nie to samo. Które słuchałeś? Chcesz je ale taniej to masz -50% w UK czy we Francji. I już. Wtedy są wesołe? Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts