Ma(m)gnat Napisano 19 marca 2009 Autor Napisano 19 marca 2009 Cytat Przepraszam autora tematu za pewne dygresje, ale kolego Ma(m)gnat - nie dajesz znaku zycia Zdecydowales sie na cos? Cos bierzesz pod uwage? Obecnie czekam na pieniążki, pojawiły się spore szanse na zwiększenie budżetu...co mnie cieszy. Zastanawiam się nad podłogówkami: Monitor Audio RS6, Heco Aleva 400, Tannoy Sensys DC2, Magnat Quantum 605 i 705, Elac FS 68.Oraz nad podstawkami: Xindak Compass 1,5mk2 i Proac 100 StudioObawiam się, że gdy podłącze Proac 100 do ONKYO 9555 będzie katastrofa, a trochę czasu minie nim będzie mnie stać na stosowny wzmak do tego. Z drugiej strony, ludzie budują swoje konfiguracje latami i jeżeli tylko będzie to grało przyzwoicie to nie ma przeszkód by leciało na razie na tym. Jeśli chodzi o Proac 100S to ponoć znakomicie działa ze starszymi wzmakami Haflera, które można za rozsądną cenę kupić na Ebay...... w sumie to zabawna sytuacja, bo mam wzmacniacz, kable głośnikowe Monster Performer 500, a kolumn brak:| Odpisz, cytując
Recommended Posts