Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam. Nie będę tu pisał, jaki mama ma problem, ale chciałbym się dowiedzieć, czy zna ktoś dobrego psychoterapeutę z Gdyni.

Znalazłem taką ofertę psychoterapeuta Gdynia, ale nie wiem, czy to dobry wybór i którego specjalistę wybrać.

Może ktoś poleca jakiegoś psychoterapeutę? Mam samochód, więc jak trzeba, to możemy pojechać gdzieś dalej, ale jednak wolałbym, żeby to była Gdynia.

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

Napisano
Dnia 16.09.2022 o 11:03, DawidRTX napisał:

Znalazłem taką ofertę psychoterapeuta Gdynia, ale nie wiem, czy to dobry wybór i którego specjalistę wybrać.

200 zł. to dość drogo - w Gdańsku można dobrze trafić od 150 zł / 50 min. Ale być może Gdynia jest droższa. Jeśli już, to próbowałbym tej wyżej (CV) i z lewej (zdjęcie) - notka wygląda bardziej obiecująco. :) Pozdrawiam i życzę powodzenia. :) 

Napisano
52 minuty temu, Rafał S napisał:

200 zł. to dość drogo - w Gdańsku można dobrze trafić od 150 zł / 50 min. Ale być może Gdynia jest droższa. Jeśli już, to próbowałbym tej wyżej (CV) i z lewej (zdjęcie) - notka wygląda bardziej obiecująco. :) Pozdrawiam i życzę powodzenia. :) 

Dziękuję za odpowiedź. 150 zł wygląda lepiej, ale jak doliczyć koszt dojazdu (no i czas), to już nie jest tak dobrze.

Również pozdrawiam 😀