DawidRTX Napisano 16 września 2022 Napisano 16 września 2022 Witam. Nie będę tu pisał, jaki mama ma problem, ale chciałbym się dowiedzieć, czy zna ktoś dobrego psychoterapeutę z Gdyni. Znalazłem taką ofertę psychoterapeuta Gdynia, ale nie wiem, czy to dobry wybór i którego specjalistę wybrać. Może ktoś poleca jakiegoś psychoterapeutę? Mam samochód, więc jak trzeba, to możemy pojechać gdzieś dalej, ale jednak wolałbym, żeby to była Gdynia. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 20 września 2022 Napisano 20 września 2022 Dnia 16.09.2022 o 11:03, DawidRTX napisał: Znalazłem taką ofertę psychoterapeuta Gdynia, ale nie wiem, czy to dobry wybór i którego specjalistę wybrać. 200 zł. to dość drogo - w Gdańsku można dobrze trafić od 150 zł / 50 min. Ale być może Gdynia jest droższa. Jeśli już, to próbowałbym tej wyżej (CV) i z lewej (zdjęcie) - notka wygląda bardziej obiecująco. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpisz, cytując
DawidRTX Napisano 20 września 2022 Autor Napisano 20 września 2022 52 minuty temu, Rafał S napisał: 200 zł. to dość drogo - w Gdańsku można dobrze trafić od 150 zł / 50 min. Ale być może Gdynia jest droższa. Jeśli już, to próbowałbym tej wyżej (CV) i z lewej (zdjęcie) - notka wygląda bardziej obiecująco. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Dziękuję za odpowiedź. 150 zł wygląda lepiej, ale jak doliczyć koszt dojazdu (no i czas), to już nie jest tak dobrze. Również pozdrawiam 😀 Odpisz, cytując
Recommended Posts