Bizon Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 Witam serdecznie mam pytanko, czy ampli onkyo tx 8220 posiada korektor ? w opisie napisany jest ze tak ale w instrukcji nie widze opisu korektora Chodzi mi o taki korektor w ktorym mozna by regulowac tony od niskich przez srednie do wysokich. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlardo Napisano 16 września 2022 Udostępnij Napisano 16 września 2022 Tylko niskie i wysokie, wyższe modele też tak mają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 16 września 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 września 2022 (edytowany) Dziekuje bardzo. To nie rozumiem czemu w danych techniczych jest napisane ze posiada korektor. Edytowano 16 września 2022 przez Bizon Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlardo Napisano 17 września 2022 Udostępnij Napisano 17 września 2022 Pewnie złe tłumaczenie. Ja miałem TX8250 i też można było tylko regulować niskie i wysokie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johan Napisano 8 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2022 Dnia 16.09.2022 o 16:04, Bizon napisał: Witam serdecznie mam pytanko, czy ampli onkyo tx 8220 posiada korektor ? w opisie napisany jest ze tak ale w instrukcji nie widze opisu korektora Chodzi mi o taki korektor w ktorym mozna by regulowac tony od niskich przez srednie do wysokich. Witam Niewiem czy Onkyo 8220 posiada korektor. Na 100 % jest w 8390 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 9 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2022 9 godzin temu, Johan napisał: Witam Niewiem czy Onkyo 8220 posiada korektor. Na 100 % jest w 8390 Gdzie jest? Na aplikacji? Bo on ma standardową regulację gałkami. Coś oprócz tego jest? Przyznaje nie wiedziałem. 8220 nie ma aplikacji więc może tego nie mieć. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johan Napisano 9 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2022 13 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Gdzie jest? Na aplikacji? Bo on ma standardową regulację gałkami. Coś oprócz tego jest? Przyznaje nie wiedziałem. 8220 nie ma aplikacji więc może tego nie mieć. Piotr Regulacja jest na poziomie aplikacji Onkyo Controller. Dotyczy ona zarówno ustawienia sopranów i basów jak również głośności subwoofera. Natomiast equalizer znajduje się na poziomie obsługi samego amplitunera, Jest tam również (kontur) normalizacja plików stratnych i kilka innych ustawień. 2 minuty temu, Johan napisał: Regulacja jest na poziomie aplikacji Onkyo Controller. Dotyczy ona zarówno ustawienia sopranów i basów jak również głośności subwoofera. Natomiast equalizer znajduje się na poziomie obsługi samego amplitunera, Jest tam również (kontur) normalizacja plików stratnych i kilka innych ustawień. Oczywiście dotyczy to amplitunera Onkyo TX 8390 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2022 To basy soprany i poziom suba jest na samym menu amplitunera. A eqalizerze nie wiedziałem. Dzieki. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts