korkillus Napisano 16 października 2022 Udostępnij Napisano 16 października 2022 Siema! Sprawa wygląda następująco. Posiadam dwa wzmaki jeden do frontów i drugi 3 kanałowy do centrala i tylnych. Poszukuję urządzenia które przetworzy dźwięk podany przez optyka i podzieli go na wzmacniacze. Zależy mi bardzo by działało samodzielnie bez potrzeby użycia pc. Bo kart PC jak sound blastery jest trochę ale nie wiem która pracowałaby sama. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 16 października 2022 Udostępnij Napisano 16 października 2022 Amplituner kina. Albo 5 końcówek mocy i procesor dźwięku. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkillus Napisano 16 października 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 października 2022 8 minut temu, 1Ender napisał: Amplituner kina. Albo 5 końcówek mocy i procesor dźwięku. Pozdrawiam Zdaje sobie sprawę. Z tym, że nie chce wydawać za dużo. 600 zł to mój max. Lub oparcie systemu o pc z czasem. Myślałem o sound blaster X4 jako zew kartę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 17 października 2022 Udostępnij Napisano 17 października 2022 No to nie. bo to co Ty chcesz to procesor kinowy. Jesli chodzi o jakieś karty to tutaj nie pomożemy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts