Jackson9595 Napisano 16 października 2022 Udostępnij Napisano 16 października 2022 (edytowany) Cześć Panowie, chciałabym zakupić sobie słuchawki na siłownie, rower i do posłuchania muzyki. W związku z tym, że na siłownie, to preferowałbym douszne, żeby nie spadałby mi podczas schylania itp. Jakich słuchawek wy używacie podczas aktywności fizycznych? Macie coś godnego polecenia za około 300zł, mogą być troszkę droższe, jeśli różnica w dźwięku ma być duża. a może patrząc z drugiej strony różnica między słuchawkami dousznymi/dokanałowymi za 100-150zł, a za 300-400 zł, nie będzie ogromna i nie warto wydawać 300-400zł, tylko dozbierać do większej kwoty i wtedy kupić? Pozdro. Myślę nad zakupem EDIFIER NB2 Pro telefon z iOS. Edytowano 16 października 2022 przez Jackson9595 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 19 października 2022 Udostępnij Napisano 19 października 2022 Cześć, Jeśli miałyby to być słuchawki dokanałowe, które będą wygodne i zapewnią Ci dynamiczne brzmienie z przyjemnym dołem to polecałbym spojrzeć na FiiO FD1. Ze słuchawek nausznych godnymi polecenia byłyby Koss KSC75 ale w tym przypadku nie będziesz miał izolacji. Bardzo fajne słuchawki do uprawiania sportu typu rower czy bieganie ale kompletnie nie nadają się na siłownię Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts