Dawka Smiertelna Napisano 2 listopada 2022 Napisano 2 listopada 2022 Witam zdecydowałem się na zakup, wspomnianych wyżej słuchawek. Zastanawia mnie jedynie czy wystarczy do nich moja obecna karta Blaster X AE-5 Plus, czy jednak niezbędny będzie wzmacniacz słuchawkowy. Zastosowanie słuchawek w 90% to gry FPS, bardzo rzadko smartfon. Z góry dziękuję za cenne rady. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 3 listopada 2022 Napisano 3 listopada 2022 Cześć, Meze 99 Classics to łatwe do napędzenia słuchawki więc Twoja karta dźwiękowa poradzi sobie bez najmniejszego problemu. Bardzo wdzięczne słuchawki o muzykalnym charakterze brzmienia. Nagraliśmy nawet filmik na temat słuchawek Meze: Zapraszam po wycenę. 1 Odpisz, cytując
Dawka Smiertelna Napisano 4 listopada 2022 Autor Napisano 4 listopada 2022 (edytowany) 19 godzin temu, Q21 napisał: Cześć, Meze 99 Classics to łatwe do napędzenia słuchawki więc Twoja karta dźwiękowa poradzi sobie bez najmniejszego problemu. Bardzo wdzięczne słuchawki o muzykalnym charakterze brzmienia. Nagraliśmy nawet filmik na temat słuchawek Meze: Zapraszam po wycenę. Właśnie przez was były proponowane, do poprzedniego tematu który założyłem Dla tego na nie się zdecydowałem. Edytowano 4 listopada 2022 przez Dawka Smiertelna 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts