Penny1 Napisano 9 listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 Witam. Czy to normalne, że wzmacniacz na czuwaniu pobiera 15w z sici, czy ten typ tak ma? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Penny1 Napisano 9 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 listopada 2022 14 minut temu, J4Z napisał: Raczej normalne, mój 355 pobierał około 17W. Teraźniejszy Atoll in200 jeszcze więcej. Sugerowałem się tym, że amplituner marantz czy mała lampka se pobierają zaledwie kilka wat. Jak tak ma być to ok, bo myślałem, że coś może jest nie tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 listopada 2022 NADy biorą więcej. U nich to normalne. Możes go twardo gasić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 11 listopada 2022 Udostępnij Napisano 11 listopada 2022 Dnia 9.11.2022 o 19:49, Penny1 napisał: Witam. Czy to normalne, że wzmacniacz na czuwaniu pobiera 15w z sici, czy ten typ tak ma? To i tak jeszcze jest to normalne Choć i są również takie co osiągają 1 wat w spoczynku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 11 listopada 2022 Udostępnij Napisano 11 listopada 2022 (edytowany) Mój zestaw Rotel, tzn. wzmacniacz plus odtwarzacz CD w trybie czuwania pobierają w sumie 1W. Czuwają sobie non stop, oczywiście, poza dłuższymi wyjazdami z domu, gdy sprzęt jest wyłączony całkowicie. Edytowano 11 listopada 2022 przez lysyrafal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts