John Freedom Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 (edytowany) Cześć, Kupię wzmacniacz Denon PMA 860. Wyłącznie sprawny, w dobrym stanie technicznym i wizualnym. Budżet - do 500 zł. Łódzkie lub ew. możliwość wysyłki Pozdrawiam! EDIT: Rozważę również ew. odtwarzacz CD do kompletu Najlepiej Denon lub Pioneer. Edytowano 18 listopada 2022 przez John Freedom Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 18 listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 listopada 2022 1 godzinę temu, John Freedom napisał: Rozważę również ew. odtwarzacz CD do kompletu Najlepiej Denon lub Pioneer. Jak już kupisz ten wzmacniacz to ponieważ jesteś z mojego miasta mogę pożyczyć Ci Denona CDC -1500 II. Przekonasz się ,czy Denon ci podejdzie. Daj po prostu znać , jakoś się umówimy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Freedom Napisano 19 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 (edytowany) Ten model lekko przekraczałby mój budżet (w CD celuję raczej max. do 200 zł), ale chętnie potestuję, żeby posłuchać jak w ogóle brzmi Denon. Będę się odzywał, dzięki! Edytowano 20 listopada 2022 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim-nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 19 listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 Jak Ci się nie uda kupić przez internet proponuje się udać do Hi FI Market , Piotrkowska 204. Przynajmniej nie będziesz miał sprzętu z anonimowego źródła. Pan Piotr z pewnością Ci coś znajdzie. P.S. Denon to oczywiście DCD 1500 II Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
John Freedom Napisano 19 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 (edytowany) Dzięki! Już tam nawet dzwoniłem na tygodniu i powiedzieli, że poszukają akurat tego Denona. Na pewno tam też wpadnę 😊 Edytowano 20 listopada 2022 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim-nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts