Tomasz S. Napisano 25 listopada 2022 Udostępnij Napisano 25 listopada 2022 8 minut temu, 1Ender napisał: Bf to ściema. W większości u nas tak. Ale jak po francuskich sklepach sprawdzisz Focal to czy Triangle to tam się potrafią bawić. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 28 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 listopada 2022 Dnia 25.11.2022 o 14:24, terracan1929 napisał: Yamaha 701 za 3150 zł. https://www.tophifi.pl/stereo/wzmacniacze-zintegrowane/yamaha-a-s701.html Chcieli się zwrównać z amazonem. Był za 3K Jest teraz ok. + Finalnie coś upolowaliście? Nie koniecznie w audio? Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy1 Napisano 28 listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 listopada 2022 4 godziny temu, Piotr Sonido napisał: Finalnie coś upolowaliście? Nie koniecznie w audio? CXN v2 za 3700zł. Będzie przesiadka z chromecast audio. Mam nadzieję że warto I wagę xiaomi :))) 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józef Herczek Napisano 28 listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 listopada 2022 Daj znać czy udana przesiadka. Jestem ciekaw na ile CA odstaje dźwiękowo od CXN. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 listopada 2022 19 godzin temu, Nowy1 napisał: CXN v2 za 3700zł. Będzie przesiadka z chromecast audio. Mam nadzieję że warto I wagę xiaomi :))) Wagę miałem wcześniej. Ale była dobra cena faktycznie No to dobry deal na CXN. Będzie dobrze. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts