Piotr Sonido Napisano 29 listopada 2022 Udostępnij Napisano 29 listopada 2022 Ten był w klasie D. To z kolei konstrukcja Pioneera zabudowana do obudowy Onkyo. Daj znać jak przyjdzie. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
60d Napisano 3 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 (edytowany) No i jest. Stan wizualny idealny. Zadnych rys, nawet tyl amplitunera bez jakichkolwiek zarysowań wokol gniazd HDMI. Jakby wyszedl prosto ze sklepu Zdjecia dodam wieczorem. Edytowano 3 grudnia 2022 przez 60d 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
60d Napisano 12 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia 2022 (edytowany) Pare fotek. Stan idealny, takze zakup uwazam za udany Edytowano 12 grudnia 2022 przez 60d 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 13 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2022 No i podoba Ci się dźwiękowo? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
60d Napisano 13 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 13 grudnia 2022 W filmach na Netflixie przy najzwyklejszym DD jest miazga Mysle ze przy DTS HD albo Dolby True HD to juz kompletnie wyrywa z butow. Ale to moj pierwszy ampli wielokanalowy takze porownania z niczym innym nie mam. Dzwiekowo mi pasuje w 100%, po TX-8390 wiedzialem ze zostaje na pewno przy Onkyo i nie zawiodlem od pierwszego dzwieku. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2022 Mi tez on odpowiadał No to miłego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
60d Napisano 14 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 grudnia 2022 Dzieki. Teraz pozostaje jedynie optymalne rozstawienie kolumn, kalibracja i dopieszczenie pomieszczenia odsluchowego. Mam nadzieje ze po Nowym Roku bedzie sie czym pochwalic. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts