ketjow Napisano 28 listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 listopada 2022 Część szukam używanego wzmacniacza do słuchania muzyki np klasycznej tak aby miał dobrą dobra jakość dźwięku w tym tej cenie. Aktualnie mam 2 kolumny po 65w ale będą szły do wymiany więc dobrze żeby wzmacniacz miał wyjścia około 100w. Patrzyłem na Sony i Yamahe i myślę o coś w tym stylu. Co byście polecili? Z góry mówię że jestem swiezakiem w temacie audio. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 28 listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 listopada 2022 Niski budżet więc i zakup będzie dość ryzykowny z racji wieku. Jakie kolumny zamierzasz kupić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 29 listopada 2022 Udostępnij Napisano 29 listopada 2022 Jeśi Sony to z linii ES Może Denon PMA 560 Zostaw sobie 100 na przegląd serwisowy i o nic nie musisz się bać. Ale kupuj z sprawdzonego źrodła. Piotr 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ketjow Napisano 29 listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 listopada 2022 Jeśli chodzi o kolumny to będę szukał coś w stylu około 100w zalezy mi na basaach więc dobrze żeby guma była twarda no i jak już pisałem żeby miały dobra jakość do muzyki klasycznej. Tak naprawdę też dużo o kolumnach nie wiem i możecie mi coś polecić. A wydaje mi się że 100w to już wystarczjąco. Kolumny mam takie. I czy takie coś się ma jakość i czy jest warte swojej ceny ? https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-bose-301-series-ii-okazja-CID99-IDS5x2k.html I czy do wzmacniacza w do 600 będzie git? Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 listopada 2022 No to z takim podejściem; - twarda guma - 100w głosniki to za daleko nie zajdziesz. Teraz nie wiem czy traktować Twoje posty jako dowcip czy mówisz poważnie A przeważnie to ja tak śmieszkuje tu. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 30 listopada 2022 Udostępnij Napisano 30 listopada 2022 Kolego @ketjow mam do sprzedania dwie pary kolumn. Poszla wiadomosc na priv. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts