konradpaluszek Napisano 1 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2022 Witam. Zamierzam kupić zestaw audio 5.1 do komputera. Teraz posiadam głośniczki CREATIVE INSPIRE 5.1 5300, ale one nie spełniają moich oczekiwań (za słabe). Mam na oku zestaw Logitech Z906. Nie wiem jak one mocno grają. Czy bawić się w takie małe zestawy, czy kupić np. Kino domowe zestaw 5.1 Pioneer VSX322K + BDP150 + TAV406 v.2. Proszę o radę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2022 Jak do komputera to Z906 i będzie na prawdę miło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradpaluszek Napisano 3 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 grudnia 2022 Dzięki za podpowiedź. A do jakich kolumn można je porównać? do Altusów 140W i wzmacniacza Diora WS442 czy będą słabsze czy mocniejsze? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 5 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 5 grudnia 2022 Do żadnych. Bo to inne granie, Ale w swojej cenie moim zdaniem bardzo udane. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradpaluszek Napisano 6 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 grudnia 2022 A na czym różnica polega między Altusami 140 i wzmacniaczem Diora WS442, a Logitech Z906? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 7 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 grudnia 2022 Nie wiem czy mnie łapiesz czy sprawdzasz czy co?.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradpaluszek Napisano 7 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 grudnia 2022 (edytowany) Łapię Cię bardzo dobrze, tylko wytłumacz mi na czym polega różnica. Na mocy czy na dźwięku? że na Altusach mam tylko stereo, a na Z906 mam 5.1. Ale do muzyki tylko wystarczy stereo. Edytowano 7 grudnia 2022 przez konradpaluszek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 8 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2022 No to po co Ci Z906? Dnia 1.12.2022 o 16:45, konradpaluszek napisał: Zamierzam kupić zestaw audio 5.1 do komputera. ? Różnica jest na dźwięku. Na mocy zapewne tez ale chodzi o sposobie odczuwania. Bo jesli chodzi o poziom dB to akurat nie specjalnie będzie nic tu ograniczało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradpaluszek Napisano 8 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 grudnia 2022 A zestaw Logitech Z906 jest naprawdę mocny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMBe Napisano 8 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2022 Na jakim metrażu to będzie grało? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 8 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 grudnia 2022 Mocny do łupania , do przyjemnego słuchania na dłuższą metę może być męczące . Ale chyba jesteś bardzo młodym człowiekiem i masz inne priorytety Milej zabawy !!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 9 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 9 grudnia 2022 22 godziny temu, konradpaluszek napisał: A zestaw Logitech Z906 jest naprawdę mocny? Co masz na myśli mocny? Tak, pomieszczenie 20m nagłośni. nie będzie natomiast wyć jak Altusy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradpaluszek Napisano 12 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 12 grudnia 2022 Ale będzie znacznie mocniejszy od Creative Inspire 5300? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 13 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2022 tak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts