miro2882 Napisano 23 sierpnia Udostępnij Napisano 23 sierpnia (edytowany) Dnia 4.12.2022 o 19:22, zolt napisał: @lukluk71 Trzymaj. Witam.Mam pytanie odnośnie ustawień delay w opcjach kanał lewy i prawy.Czy to jest odległość do słuchacza czy do kolumny basowej strasznie mnie to nurtuje 😉 Umiał byś mi odpowiedzieć na to pytanie ? Pozdrawiam Edytowano 23 sierpnia przez miro2882 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferszcik Napisano 23 sierpnia Udostępnij Napisano 23 sierpnia 1 godzinę temu, miro2882 napisał: Czy to jest odległość do słuchacza czy do kolumny basowej strasznie mnie to nurtuje 😉 Nie do końca rozumiem to pytanie ale myślę, że instrukcja na nie odpowie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro2882 Napisano 23 sierpnia Udostępnij Napisano 23 sierpnia Sorry trochę niezrozumiale napisałem.Przesyłam zdjęcie. Chodziło mi o dystans.Czy to jest odległość pomiedzy kolumnami a słuchaczem czy odległość do kolumny basowej np subwooferem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ferszcik Napisano 24 sierpnia Udostępnij Napisano 24 sierpnia 20 godzin temu, miro2882 napisał: Chodziło mi o dystans No to zgodnie z instrukcją: "When measuring the distance to your speakers, measure from the preferred listening position (the focus position) to the front of the speakers. When measuring the distance to a subwoofer, measure from the preferred listening position to the back corner of the subwoofer" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro2882 Napisano 24 sierpnia Udostępnij Napisano 24 sierpnia 2 minuty temu, ferszcik napisał: No to zgodnie z instrukcją: "When measuring the distance to your speakers, measure from the preferred listening position (the focus position) to the front of the speakers. When measuring the distance to a subwoofer, measure from the preferred listening position to the back corner of the subwoofer" Dzięki Bardzo już wiem Pozdrawiam 👍😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts