Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam, jak podłączyć i ustawić xbox, polsat evo pvr i LG. Tak, żebym mógł grać na Xbox na słuchawkach (wyświetlany by był na tv) a na denon 2800 słuchać muzyki z radia? Teraz mam wpięte po hdmi wszystko w ampli. Dalej acr do tv. Tv ma ustawione audio po acr. To co włączam na tv to leci z ampli. 

Napisano

Chodzi o to, że jak gram na słuchawkach xbox w salonie, żeby coś w tym czasie  grało na kolumnach. Rodzina przebywa w tym pomieszczeniu i jak jest cisza to jest dziwna atmosfera.

Drugi problem to jest taki, że ciężko odpala xboxa na ampli. Włącza się na chwilę i przeskakuje na cabl/sat. Tak parę razy. Muszę wyłączyć polsat pilotem od polsatu. I włączać na pilocie game. Takie coś parokrotnie. Czasami Xbox się przez to wiesza. 

Chciałem wszystko przez ACR, żeby zredukować piloty na stole a i tak muszę mieć wszystkie pod ręką.

Napisano

Dziwna Atmosfera jest bo oni są w salonie a Ty sam grasz na słuchawkach.

Nie jestem psychologiem ale ....... :)

11 godzin temu, TomekPWR1 napisał:

Drugi problem to jest taki, że ciężko odpala xboxa na ampli. Włącza się na chwilę i przeskakuje na cabl/sat. Tak parę razy. Muszę wyłączyć polsat pilotem od polsatu. I włączać na pilocie game. Takie coś parokrotnie. Czasami Xbox się przez to wiesza. 

Wyłącz CEC

11 godzin temu, TomekPWR1 napisał:

Chciałem wszystko przez ACR, żeby zredukować piloty na stole a i tak muszę mieć wszystkie pod ręką.

Tym bardziej wyłącz CEC i problem z głowy.

Piotr

Napisano
14 godzin temu, TomekPWR1 napisał:

Wyłączyć CEC w sprzętach, czy sterowanie hdmi w Ampli?

To jest to samo. Które trzeba zgasić to już musisz sam sprawdzić.

14 godzin temu, TomekPWR1 napisał:

Wyłączyłem CEC w polsat i xbox uruchamia się normalnie.

No i już. Nie ma za co :)

Piotr