TomekPWR1 Napisano 13 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2022 Witam, jak podłączyć i ustawić xbox, polsat evo pvr i LG. Tak, żebym mógł grać na Xbox na słuchawkach (wyświetlany by był na tv) a na denon 2800 słuchać muzyki z radia? Teraz mam wpięte po hdmi wszystko w ampli. Dalej acr do tv. Tv ma ustawione audio po acr. To co włączam na tv to leci z ampli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 14 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2022 Nie wiem jakiego masz Xboxa. Ale podłączasz do niego bezpośrednio słuchawki bezprzewodowe i problem z głowy. https://support.xbox.com/pl-PL/help/hardware-network/accessories/setup-xbox-wireless-headset. Ewentualnie pobaw się z ZONE2 dla słuchawek na Denonie, ale nie grzebałem w tym bo nie używam stref więc nie wiem czy się da. https://manuals.denon.com/AVRX2800H/EU/PL/GFNFSYvffiuorq.php Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2022 A po co tak chcesz kombinować? Puścić radio dla kogoś innego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekPWR1 Napisano 14 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 14 grudnia 2022 Chodzi o to, że jak gram na słuchawkach xbox w salonie, żeby coś w tym czasie grało na kolumnach. Rodzina przebywa w tym pomieszczeniu i jak jest cisza to jest dziwna atmosfera. Drugi problem to jest taki, że ciężko odpala xboxa na ampli. Włącza się na chwilę i przeskakuje na cabl/sat. Tak parę razy. Muszę wyłączyć polsat pilotem od polsatu. I włączać na pilocie game. Takie coś parokrotnie. Czasami Xbox się przez to wiesza. Chciałem wszystko przez ACR, żeby zredukować piloty na stole a i tak muszę mieć wszystkie pod ręką. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2022 Dziwna Atmosfera jest bo oni są w salonie a Ty sam grasz na słuchawkach. Nie jestem psychologiem ale ....... 11 godzin temu, TomekPWR1 napisał: Drugi problem to jest taki, że ciężko odpala xboxa na ampli. Włącza się na chwilę i przeskakuje na cabl/sat. Tak parę razy. Muszę wyłączyć polsat pilotem od polsatu. I włączać na pilocie game. Takie coś parokrotnie. Czasami Xbox się przez to wiesza. Wyłącz CEC 11 godzin temu, TomekPWR1 napisał: Chciałem wszystko przez ACR, żeby zredukować piloty na stole a i tak muszę mieć wszystkie pod ręką. Tym bardziej wyłącz CEC i problem z głowy. Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekPWR1 Napisano 15 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 grudnia 2022 Tak się wychowali. Z graniem jest ok ważne, żeby coś grało na kolumnach. Wyłączyć CEC w sprzętach, czy sterowanie hdmi w Ampli? Wyłączyłem CEC w polsat i xbox uruchamia się normalnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 16 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2022 14 godzin temu, TomekPWR1 napisał: Wyłączyć CEC w sprzętach, czy sterowanie hdmi w Ampli? To jest to samo. Które trzeba zgasić to już musisz sam sprawdzić. 14 godzin temu, TomekPWR1 napisał: Wyłączyłem CEC w polsat i xbox uruchamia się normalnie. No i już. Nie ma za co Piotr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts