Marcin_666 Napisano 14 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2022 Dzień dobry, Na wstępie chciałbym się przywitać, jako, że to mój pierwszy post na tym forum. Planuję zakup słuchawek dousznych lub nausznych z ANC. Całkiem sensownym wyborem wydają się być słuchawki Technics EAH-AZ60. Głównym źródłem dźwięku dla słuchawek byłby mój smartphone oraz Spotify. Zastanawiam się, jako, że mało telefonów wspiera kodek LDAC, którym tak chwali się Technics, czy inwestycja w takie słuchawki wogóle ma sens, czy lepiej wybrać coś innego? Moim drugim wyborem są : sennheiser momentum 3. Z góry dziękuję za wszystkie rady. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 14 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2022 Cześć, Kodekowaniem bym się nie przejmował, ponieważ w wielu przypadkach jest to chwyt. Bardziej bym zwracał uwagę na jakość dźwięku i w takim przypadku nie pozostaje Ci nic innego jak udać się na odsłuch do najbliższego salonu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_666 Napisano 19 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 19 grudnia 2022 (edytowany) Właśnie z odsłuchem może być ciężko, bo to słuchawki douszne. Ale dzięki za radę. Edytowano 19 grudnia 2022 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim-nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts