stolar7 Napisano 27 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 27 grudnia 2022 Witam Chciałbym się poradzić jaki suboofer i wzmacniacz/amplituner kupić do pokoju 20m2. Jak remontowałem pokój to kupiłem zestaw https://allegro.pl/oferta/naglosnienie-sufitowe-jbl-4-0-bluetooth-radio-usb-11821498671 Chciałem mieć głośniki w suficie i teraz brakuje suboofera, ten wzmacniacz, który mam szału nie robi no i nie ma wyjścia na suboofer. Nie znam się za bardzo na audio dlatego gdyby ktoś doradził jaki sprzęt kupić/zwrócić uwagę byłbym wdzięczny. Budżet to 1500-2000PLN Z góry dzięki za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 Sub też musi być w suficie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stolar7 Napisano 28 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 3 godziny temu, Butler napisał: Sub też musi być w suficie? Nie, pod TV go dam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 28 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2022 (edytowany) Zrobiłeś sobie nagłośnienie sufitowe niczym w marketowym kiblu W ofercie uczciwie jest napisane jakie przeznaczenie ma ten zestaw, gdzieś tam w tle może sobie plumkać i tyle. Znajdź jakiś sub z wejściem wysokopoziomowym i podłącz go równolegle z jednym z glosników. Edytowano 28 grudnia 2022 przez Butler 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stolar7 Napisano 29 grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 No tak wyszło, na szybko kupowane to później tak wychodzi . Poszukam takiego suba, dzięki za pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts