Piotr Sonido Napisano 16 stycznia 2023 Napisano 16 stycznia 2023 W testach audio mierzy się tez moc jednal przez chwile. Nie wiem ile dokładnie ale jesli takie badanie trwa 30 sekund 1 minuta to urzadzenie jeszcze się nie nagrzeje. Poźniej w domu ogladając film 2.5 godziny wygląda to jednak inaczej. Co to znaczy dość porządne basy? To chyba dobrze? 18 godzin temu, AndrzejR napisał: Po tym wszystkim odkrywam nagrania na nowo 😁 Ale jak już pojawiła się myśl zmiany wzmacniacza, to już mnie nie puści. To może weź głęboki oddech. Tydzień , dwa odsłuchów i wtedy wrócisz czy to na pewno potrzebny ruch. Piotrek Odpisz, cytując
AndrzejR Napisano 17 stycznia 2023 Autor Napisano 17 stycznia 2023 No właśnie wziąłem głęboki oddech i slucham i slucham 😃 Pobawiłem się jeszcze trochę z ustawieniem kolumn (w sumie to jeszcze trochę odsunąłem je od ściany, czyli do przodu), to i Daft Punk Random Access Memories z winyla brzmi po prostu świetnie (jak dla mnie). Wiem, że były już takie pytania wcześniej, ale czy jakiś ciekawy i w miarę niedrogi streamer audio pojawił się ostatnio? Tak do Tidala. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts