Piotr Sonido Napisano 16 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2023 W testach audio mierzy się tez moc jednal przez chwile. Nie wiem ile dokładnie ale jesli takie badanie trwa 30 sekund 1 minuta to urzadzenie jeszcze się nie nagrzeje. Poźniej w domu ogladając film 2.5 godziny wygląda to jednak inaczej. Co to znaczy dość porządne basy? To chyba dobrze? 18 godzin temu, AndrzejR napisał: Po tym wszystkim odkrywam nagrania na nowo 😁 Ale jak już pojawiła się myśl zmiany wzmacniacza, to już mnie nie puści. To może weź głęboki oddech. Tydzień , dwa odsłuchów i wtedy wrócisz czy to na pewno potrzebny ruch. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndrzejR Napisano 17 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 stycznia 2023 No właśnie wziąłem głęboki oddech i slucham i slucham 😃 Pobawiłem się jeszcze trochę z ustawieniem kolumn (w sumie to jeszcze trochę odsunąłem je od ściany, czyli do przodu), to i Daft Punk Random Access Memories z winyla brzmi po prostu świetnie (jak dla mnie). Wiem, że były już takie pytania wcześniej, ale czy jakiś ciekawy i w miarę niedrogi streamer audio pojawił się ostatnio? Tak do Tidala. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts