Adam Kloc Napisano 9 stycznia 2023 Napisano 9 stycznia 2023 Zastanawiam się nad kupnem słuchawek i wybór padł właśnie na AD900X. Mam od nich bezprzewodowe ATH7BT i szukam czegoś otwartego z naciskiem na szczegółowość. Tylko pytanie pod co to podpiąć? Skłaniałbym się ku pctowi z Tidilem tylko co jako źródło? Czy karta muzyczna wystarczy do ich wysterowania czy szukać DAC pod usb czy może jeszcze jakiś inny sposób na wyciśniecie z nich maksimum. Słucham raczej rocka, funk, pop, czasem metal. Najbardziej zależy mi na gitarach oraz talerzach, szukam możliwie najbardziej szczegółowego przekazu z otwartą, szeroką sceną. Odpisz, cytując
rms.pl Napisano 9 stycznia 2023 Napisano 9 stycznia 2023 Jak pod PC to najprostszym rozwiązaniem jest DAC z dobrym wejściem USB i wzmacniaczem. Tutaj mogę polecić np. Topping DX3 PRO+, gra neutralnie, bez problemu przekazuje wszystkie detale, czystość brzmienia i gra bardzo przestrzenie. Mocy ma sporo, więc jakbyś chciał w przyszłości podpiąć trudniejsze do napędzenia słuchawki to sobie z większością poradzi. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts