Artur Mądry Napisano 12 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2023 Cześć, Czy ktoś z Was ma może tv z mini led i ma porównanie z oledowymi tv? Znam plusy i minusy każdej z technologi ale ciekawi mnie to czy faktycznie mini led jest taki fajny. Co myślicie o marce tv hisense? Ktoś ma, wrażenia? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 12 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2023 Poczekaj na nowe Hisense U (K?) 8 Zapowiada się bardzo dobrze. Prawdopodobnie będzie już wspierał Google TV Chętnie sam przygarnął bym 85" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeklbn Napisano 13 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 Co do Hisense U8* to trzeba pamiętać, że wersja europejska U8HQ jest dużo słabsza niż amerykańska U8H, więc jak ktoś zasugeruje się amerykańskimi testami to po zakupie może być mocno rozczarowany. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 13 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 Dopiero się pojawi , nowości 2023 z los Angeles:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeklbn Napisano 13 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 Ja pisałem o obecnej serii, czyli H. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Mądry Napisano 13 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 56 minut temu, przemeklbn napisał: Ja pisałem o obecnej serii, czyli H. 59 minut temu, maciek72 napisał: Dopiero się pojawi , nowości 2023 z los Angeles:) Co sądzicie o telewizorze philips 75pus8807? Albo w ogóle o serii philips pus? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 13 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2023 Philips = się serwis Nie wiem jak wyższa seria Philips , ale niższa często odwiedza serwis. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts