W-3 Napisano 15 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2023 Witam Szybkie pytanie, który Player wybrać Panasonic UB9000 czy Reavon UBR-X100. Podłączone będzie to do Denon X2500 z głośnikami Dali Oberon 7 setup 5.2.2 TV Sony Oled 77” A80J podpięty do Denona przez ARC Mam kolekcję płyt 4K Blu-Ray które oglądam przez PS5 ale niestety PlayStation nie obsługuje Dolby Vision . pytanie tez czy mój setup da mi znacznie lepszą jakość jeżeli przesiądę się na jeden z tych playerow ? pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 15 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2023 Panasonic , ale nie ma wsparcia dla multimediów. Reavon ponoć głośny Panasonic + Zidoo z9x Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W-3 Napisano 18 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 stycznia 2023 Szukalem informacji ale nie mogę nic znaleść odnośnie tego ze Reavon jest głośny . Czy ktoś mógłby podzielić się doświadczeniami . Jeżeli faktycznie jest głośny jak budżetowy player to całkowicie odpada Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2023 Miałem z nim co prawda krótko ale do czynienia. Wkładałem płytkę nie odczułem tego. @maciek72 skąd ta informacja? Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 19 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2023 Z internetu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 20 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 No tak ale w internecie piszą co chcą. Kto chce. Pytam gdzie dokładnie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek72 Napisano 20 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2023 Jakaś recenzja użytkownika . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts