grishaq1986 Napisano 24 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 24 stycznia 2023 1 godzinę temu, Mariusz Kopacki napisał: Nic nie sadze, to chyba troche rozne kategorie urzadzen. Ten Topping to praca w sieci lokalnej zdaje sie, sam z siebie nie wspiera zadnych serwisow muzycznych. Powiem ze ten Arylic gra świetnie . Nie wiem już sam o co chodziło z ta Taga. Arylic na Coaxialnym cyfrowym gra zdecydowanie lepiej od TV po optycznym. Narazie jestem zdecydowany go zostawić. Chyba ze ktoś poleci coś do 1300 zł z lepszymi parametrami i wyjściem cyfrowym Coaxial. pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grishaq1986 Napisano 26 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 stycznia 2023 Dnia 24.01.2023 o 14:06, Mariusz Kopacki napisał: Czyli to https://www.rakoit.com/product/wireless-preamplifier-s50-pro-3/ ze starenkim Linkplay A31, zatem cyfrowym wyjsciem resamplowanym do 44,1 kHz. Powodzenia. Wziąłem Wiim-a na testy..... Potwierdzam bije na łeb Arylica S50 Pro + ...... Rewelkaaa Miał Pan rację od początku Pozdrawiam ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 27 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2023 Dnia 24.01.2023 o 17:56, grishaq1986 napisał: Arylic na Coaxialnym cyfrowym gra zdecydowanie lepiej od TV po optycznym. nie mogło być inaczej Dnia 24.01.2023 o 17:56, grishaq1986 napisał: Chyba ze ktoś poleci coś do 1300 zł z lepszymi parametrami i wyjściem cyfrowym Coaxial. Argon Solo. ale nie znam go osobiście. 15 godzin temu, grishaq1986 napisał: Wziąłem Wiim-a na testy..... Potwierdzam bije na łeb Arylica S50 Pro + ...... Rewelkaaa Miał Pan rację od początku Pozdrawiam ! Którego Wiima? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grishaq1986 Napisano 27 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 stycznia 2023 (edytowany) 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: Którego Wiima? WiiM mini - mały kozak Argon Solo czytałem że fajny tylko do 24/192 wymaga oprogramowania ROON za 500 $. Edytowano 27 stycznia 2023 przez grishaq1986 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 27 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2023 3 godziny temu, Piotr Sonido napisał: nie mogło być inaczej Jak najbardziej moglo zwazywszy, ze i tu i tu bedzie resampling. 18 godzin temu, grishaq1986 napisał: Wziąłem Wiim-a na testy..... Potwierdzam bije na łeb Arylica S50 Pro + ...... Rewelkaaa Miał Pan rację od początku Pozdrawiam ! Dzieki, ale bez przesady, jaka tam racja i jaki tam Pan. Co do parametrow przewaga Mini jest ewidentna, ale gusta sa rozne. Udanej zabawy z hokejowym krazkiem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grishaq1986 Napisano 27 stycznia 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 stycznia 2023 9 godzin temu, Mariusz Kopacki napisał: Udanej zabawy z hokejowym krazkiem. Dzięki Pozdrawiam ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 30 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2023 Dnia 27.01.2023 o 11:04, Mariusz Kopacki napisał: Jak najbardziej moglo zwazywszy, ze i tu i tu bedzie resampling. W Arylic jest resampling a to dlaczego? Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 30 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 30 stycznia 2023 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: W Arylic jest resampling a to dlaczego? Piotrek Bo A31 ma ograniczenie do 44.1/16 na cyfrowym wyjsciu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 31 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2023 22 godziny temu, Mariusz Kopacki napisał: Bo A31 ma ograniczenie do 44.1/16 na cyfrowym wyjsciu. No to Spotify powinien lecieć bez konwersji. Tidal HiFi także. nie mówię o niczym więcej. Tylko właśnie 44.1/16. Czemu w taki sygnał tez ingeruje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProjectPi Napisano 31 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2023 30 minut temu, Piotr Sonido napisał: No to Spotify powinien lecieć bez konwersji. Tidal HiFi także. nie mówię o niczym więcej. Tylko właśnie 44.1/16. Czemu w taki sygnał tez ingeruje? Nie wiem czy ingeruje tez w zrodlowe 44.1/16. Pisalem o zmienianiu czestotliwosci probkowania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grishaq1986 Napisano 3 lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 Dnia 18.01.2023 o 07:47, Piotr Sonido napisał: Co do wzmaka to uważam że Roskan Attessa może się lepiej wkomponować z Bowersami, albo Musical Fidelity Piotrek Roksan Attessa gości u mnie od 48 godzin i powiem że jestem zachwycony. To co ten wzmacniacz zrobił z B&W 606 to mistrzostwo świata. Góra nie wbija się w uszy / średnica to dopiero teraz się pokazała / bas nie rozlazły a dynamika to po prostu kozak. Nowa płyta Lamb of God na tym zestawie brzmi tak jak mi się marzyło Dzięki wielkie za rady ! Pozdrawiam 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 nie ma sprawy. Ja go słuchałem akurat z Bowersami serii 7 ale także bylo dobrze. Fajnie że Ci siadło. Milego słuchania Piotrek 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts